ANMELDEFORMULAR / FORMULAR REGJISTRIMI

TAKIMI I AKADEMIKEVE SHQIPTARE NE FRANKFURT AM MAIN

-NETWORKING EVENT-

DATA: 23.06.2023

 

ORA: 18.00

 

VENDI: Konsullata e RKS ne Frankfurt am MainREGJISTRIMI ESHTE MBYLLUR. NUK KA ME VENDE TE LIRA.

 

 

Organizuar dhe mbeshtetur nga: